Učitavam

  • fokus
  • svjetlost
  • boje
  • rezolucija
  • oprema

Upoznajmo se
Ja sam Ernad Terzić,

Ponosno Vam se predstavljam kao fotograf. Rođen sam 5. novembra 1983. godine, osamnaest godina sam u telekomunikacijama, a fotografija je postala moj strastveni hobi i posao posljednje dvije godine kao dio neke slagalice koji mi je jako dugo nedostajao.

Prije nego što sam se zaljubio u fotografiju, nisam imao iskustvo u ovom području. Međutim, s ljubavlju, emocijom i snažnom željom, uspio sam se samostalno educirati visokim tempom od dvije godine za sada, i svaki dan radim na novim vještinama. Već danas sam ponosan na pozitivan odziv koji dobijam na svoj rad. Različiti klijenti me zovu sa velikim interesom, i zbog toga je moja motivacija svakom sekundom sve snažnija.

Svaka minuta koju provodim fotografirajući samo pojačava moju želju i motivaciju.

Moje oči su širom otvorene, spremne da uhvate svaki trenutak i sačuvaju niz različitih uspomena u raznim fotografskim smjerovima.

Fotografija je za mene način da zamrznem vrijeme i zauvijek sačuvam posebne trenutke. Volim istraživati različite aspekte fotografije i isprobavati nove tehnike kako bih svojim klijentima pružio jedinstvena i nezaboravna iskustva.

Bilo da se radi o vjenčanjima, obiteljskim portretima, prirodi ili događanjima, posvećujem se svakom zadatku s ljubavlju i strašću. Moje fotografije pričaju priče i prenose emocije, ističući ljepotu svakog trenutka.

Ova prezentacija je samo mali uvid u ono što mogu ponuditi kao fotograf. Pozivam vas da pogledate moj portfolio i upoznate se s mojim radom. Ako imate bilo kakva pitanja ili želite dogovoriti suradnju, slobodno me kontaktirajte. Radujem se novim izazovima i prilici da stvorim predivne uspomene za vas.

Hvala vam što ste mi pružili priliku da se predstavim. Želim vam ugodan dan i nadam se da ćemo se uskoro upoznati kroz umjetnost fotografije.

 

S poštovanjem, Ernad Terzić / Photography “Terzić”

Zašto bi se odlučili baš za mene?

Kompozicija svjetlosti

Kompozicija svjetlosti je ključni element u fotografiji jer omogućava fotografu da oblikuje, naglasi i prenese određenu estetiku, emociju i priču kroz svjetlosne elemente.

Profesionalne vještine

Profesionalne vještine u fotografiji ključne su za uspjeh i kvalitetu rada fotografa.

vrhunska oprema

Vrhunska oprema mi omogućava snimanje visokokvalitetnih slika i videa uz veću kontrolu u postproces fazi.

VIsoka rezolucija i kvalitet

Visoka rezolucija fotografije i videa pruža veću fleksibilnost, kvalitetu i mogućnosti obrade, stvarajući tako vizualno bogatije i impresivnije rezultate.

fokus

Kao fotograf sa odličnim znanjem o fokusiranju u fotografiji, posjedujem vještine potrebne za korištenje različitih tehnika fokusiranja i razumijem koliko je važan pravilan fokus za postizanje odličnog rezultata.

jedinstvena vizija

Kao fotograf, imam unikatnu viziju koja se očituje kroz moje radove. Kada fotografiram, nastojim uhvatiti trenutke na način koji je jedinstven i autentičan. Moje slike prenose priče, emocije i estetiku koja je samo moja.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Kolačić Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.